Lid worden

Iedereen die op enige wijze bezig is met (model)spoor is bij de MSC de Blokkendoos van harte welkom bij deze jonge, dynamische vereniging. We hebben leden die treinen fotograferen, verzamelen, zelf bouwen en/of graag lange treinen laten rijden op de in aanbouw zijnde clubbanen. Andere leden bouwen scenery of zijn bezig met de electronica om alles aan te sturen. Iedereen vindt dus wel iets van zijn of haar gading in onze club. Onlangs hebben wij op onze privé modelbanen het besturingsprogramma koploper na uitvoerig testen geïnstalleerd.
Er is dus veel kennis aanwezig en wij zeggen hoe meer zielen, hoe meer vreugde (en kennis). En daarom willen wij uitbreiden tot maxcimaal 15 leden.

 

Voor € 100,- per jaar bent u lid en kunt u meedelen in het plezier dat wij hebben in onze hobby. Voor jongeren vanaf 15 tot 18 jaar bedragen de kosten € 75,- per jaar. Graag vooraf even contact opnemen, dan helpen we je de weg te vinden en kom je niet voor een dichte of verkeerde deur te staan.

 

Wij houden onze clubbijeenkomsten in de driehoek Arnhem, Nijmegen, Doesburg, Dieren, Eerbeek, Deventer en Zutphen.

Verder kunt u als lid van onze vereniging:

  • Clubblad 3e Klasse, leden krijgen 4 keer per jaar het clubblad thuis gestuurd.
  • Informatie over modelspoor
  • Meebouwen aan één van onze clubbanen
  • Meedenken in één van de werkgroepen
  • Meestemmen tijdens de halfjaarlijkse ledenvergaderingen
  • Deelnemen aan een cursus in clubverband
  • Deelnemen aan de door de Modelspoorclub de Blokkendoos georganiseerde beursen, alsmede uitstapjes naar clubs en evenementen (wij organiseren de volgende Modelspoorbeursen: 19 en 20 december 2015Al onze beursen zullen plaats vinden in de Hanzehal te Zutphen.
  • Uw eigen treinen laten rijden tijdens onze rij-avonden /dagen

U bent van harte welkom op een van onze clubavonden (bijeenkomsten) om vrijblijvend kennis te maken met de Modelspoorclub de Blokkendoos!

Mocht u Enthousiast zijn geworden zijn in het lid worden van onze modelspoorclub dan kunt u de volgende link aanklikken.

Lidmaatschap

Voordat je “echt” lid wordt van de Modelspoorclub de Blokkendoos ben je gedurende 1 maand zonder verplichtingen welkom.

Donateurschap

Indien u de tijd nog niet de rijp acht om nu lid te worden van de Modelspoorclub de Blokkendoos dan kunt u altijd nog donateur worden.
Als donateur kunt u natuurlijk altijd langs komen om de vorderingen en veranderingen van onze modelbanen te aanschouwen. Ook hebt u de gelegenheid om onder het genot van een consumptie te praten met onze leden.
Wilt u echter ook ons fraaie en informatieve 3e klasse clubblad ontvangen, dan geld een minimum donatie van
€ 25,- per jaar.

Sponsoring

Wilt u Modelspoorclub de Blokkendoos sponsoren dan is dat is mogelijk, er zijn verschillende mogelijkheden hiervoor neem voor meer informatie contact met ons op.